Servicii transport câini și pisici în Europa

Servicii transport caini si pisici

Suntem șoferi pe deplin calificați și iubitori de animale de companie, care asigură transportul pentru animale de companie câini și pisici door to door către cele mai multe țări din Europa.

Compania noastra pune la dispozitia tuturor iubitorilor de animale servicii de transporturi internationale in cele mai bune conditii de pe piata. Serviciile noastre sunt realizate cu ajutorul unei flote de autovehicule dotate corespunzator, autorizate A.N.S.V.A. pentru transportul cainilor si pisicilor pe distante lungi si sunt inregistrate in Sistemul International Traces.

Efectuam transporturi de animale la nivel international in cele mai optime conditii

Toate autovehiculele noastre sunt dotate cu sisteme de climatizare si de incalzire pentru a putea asigura confortul optim indiferent de anotimp. Soferii nostri au experienta si sunt instruiti corespunzator, astfel incat in cazul in care apar situatii neprevazute sa poata actiona in consecinta. In interiorul autovehiculelor custile sunt adaptate marimii si rasei animalului de companie, au un sistem de inchidere inteligent, spatiul este iluminat eficient iar pe toata durata calatoriei clientul poate vedea actualizari in timp real al transportului.

Efectuam servicii de transport in tari precum Anglia, Belgia, Franta, Olanda, Austria, Elvetia, Germania si Ungaria.

Iata care sunt cei 6 pasi ai unui transport de animale pe distante lungi in siguranta:

  • Rezervi online sau telefonic serviciile
  • Te ajutam sa intocmesti actele necesare
  • Stabilim data si detaliile transportului
  • Preluam cainele sau pisica ta de la adresa indicata
  • Mentinem comunicarea cu tine in timp real
  • Livram micul pasager la adresa mentionata

Te poti baza intotdeauna pe servicii de calitate, sigure si confortabile

Echipa noastra de profesionisti cunoaste in detaliu tot ceea ce inseamna organizarea unui transport pana la previzionarea tuturor situatiilor care ar putea aparea. Suntem atenti la detalii si asiguram servicii de inalta calitate pentru toti clientii nostri. Din momentul imbarcarii pana la destinatie micii pasageri sunt tratati cu caldura si afectiune iar alaturi de noi vor fi cei mai fericit.

Alege serviciile noastre si transforma relocarea intr-o experienta placuta pentru toti membrii familiei tale. Suntem aici sa te ajutam si sa te sprijinim oricand. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi fara ezitare.