Transport câini și pisici în Olanda

Suntem șoferi pe deplin calificați și iubitori de animale de companie, care asigură transportul pentru animale de companie câini și pisici door to door către Olanda din România și din Olanda către România.

Una dintre cele mai dificile misiuni pe care le ai atunci cand te muti in alta tara este aceea de a te asigura ca animalul tau de companie te va putea urma. Cea mai buna solutie este sa apelezi la firma noastra de transport caini si pisici Elvetia deoarece iti putem garanta servicii de calitate si vei putea beneficia de numeroase avantaje.

Conditii excelente pentru transport caini pisici in Elvetia din Romania

Detinem o flota de autovehicule autorizate A.N.S.V.A., echipate corespunzator pentru a garanta un transport eficient si sigur animalele de companie. Soferii atestati au experienta necesara pentru a gestiona orice situatie rapid, asadar, pe tot parcursul drumului vor fi in siguranta. Interiorul masinii este dotat cu custi cu spatiu generos, potrivit pentru fiecare rasa, luminat generos, cu climatizare sau incalzire in functie de anotimpul in care se realizeaza transportul.

Rezervarea serviciilor noastre se face foarte simplu, telefonic sau online. Inainte de a face o rezervare este bine sa bifezi pe lista o serie de aspecte de care trebuie sa te ocupi pentru ca transportul sa poata avea loc:

 • Animalele de companie nu pot calatori in afara tarii fara un pasaport international valabil
 • Cainele sau pisica trebuie sa aiba implinita varsta de 4 luni, sa aiba microcip si vaccin antirabic (vaccin care se face cu 21 de zile inainte de data programata pentru plecare)
 • Cu 24 de ore inainte trebuie supus unui examen clinic si sa se realizeze o deparazitare interna si externa
 • Cu 5 zile inainte avem nevoie de toate datele pentru a putea inscrie animalul de companie in Sistemul International Traces

Efectueaza o rezervare chiar azi pentru serviciile noastre de calitate

Noi iti stam la dispozitie cu toate informatiile necesare si ne asiguram in permanenta ca animalutele sunt fericite si nu le lipseste nimic in timpul transportului. Alegand serviciile noastre vei avea multumirea si linistea ca micul pasager va fi bine ingrijit si va ajunge in timp util la noua ta adresa.

BINE DE STIUT INAINTE DE A TRANSPORTA CAINELE SAU PISICA către Olanda din România și din Olanda către România

 1. Nici un animal de companie, câine sau pisica, nu poate să călătorească în afară României/Olanda fără Pașaport Internațional valabil.
 2. Câinele sau pisica poate pleca din țară, conform legislației în vigoare, doar după împlinirea vârstei de 4 luni și doar după ce a fost microcipat și vaccinat antirabic.
 3. Dată implantării microcipului trebuie să fie înainte de dată vaccinării antirabice
 4. Vaccinul antirabic trebuie să fie făcut cu minim 21 de zile înainte de dată programată pentru plecare. Acesta trebuie scris cu pixul, trebuie semnat și parafat și trebuie să aibă ștampila rotundă și folia securizată
 5. În ziua plecării sau cu maxim 24 de ore înainte, câinele sau pisica, trebuie deparazitat intern și extern și trebuie supus unui examen clinic. Toate aceste date trebuie să se regăsească în Pașaportul animalului
 6. Cu 5 zile înainte de călătorie vom avea nevoie de toate aceste date pentru a putea să completăm în Sistemul Internațional Traces
 7. Va rugăm să țineți cont că, fără aceste informații, animăluțele nu pot fi transportate!