Condiții și procedura transport

  1. Nici un animal de companie, câine sau pisica, nu poate călătorească în afară României fără Pașaport Internațional valabil.
  2. Câinele sau pisica poate pleca din țară, conform legislației în vigoare, doar după împlinirea vârstei de 4 luni și doar după ce a fost microcipat și vaccinat antirabic.
  3. Dată implantării microcipului trebuie fie înainte de dată vaccinării antirabice
  4. Vaccinul antirabic trebuie fie făcut cu minim 21 de zile înainte de dată programată pentru plecare. Acesta trebuie scris cu pixul, trebuie semnat și parafat și trebuie aibă ștampila rotundă și folia securizată
  5. În ziua plecării sau cu maxim 24 de ore înainte, câinele sau pisica, trebuie deparazitat intern și extern și trebuie supus unui examen clinic. Toate aceste date trebuie se regăsească în Pașaportul animalului
  6. Cu 5 zile înainte de călătorie vom avea nevoie de toate aceste date pentru a putea completăm în Sistemul Internațional Traces
  7. Va rugăm țineți cont , fără aceste informații, animăluțele nu pot fi transportate!

Procedura Transport - Animale de companie

Pentru a va putea transporta cățelul sau pisica la destinația dorită trebuie îndeplinite câteva formalități:

  1. Primul pas este completățiFormularul pentru Rezervare. Acesta trebuie completa cu foarte mare atenție (se utilizează datele pe care la regășiți în pașaportul animalului).
  2. Dacă aveți mai multe animale de companie de transportat atunci va trebui completăți câte un formular pentru fiecare în parte.
  3. După ce ați completat „Formularul pentru Rezervareacesta este generat automat în format PDF și este trasmis automat către noi cât și către adresa de email menționată la persoană de la care se ridică animalul dvs de companie. În cel mai scurt timp, de la primirea e-mailului, un membrul al echipei noastre va lua legătură cu dumneavoastră pentru a pune la punct detaliile călătoriei.