Despre companie

Lumea este in continua miscare iar evolutia face parte din viata de zi cu zi. Drept urmare, este firesc sa apara schimbari la un moment dat. Indiferent daca este vorba despre o schimbare a carierei, a locuintei sau a scolii, este un aspect care se petrece mai devreme sau mai tarziu. Insa, indiferent de schimbare, animalul tau de companie este important. Relocarea in sine si totodata organizarea acestui pas poate sa fie stresant atat pentru animale cat si pentru oameni. Tocmai de aceea serviciile noastre sunt gandite astfel incat intreg procesul sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Ce ne recomanda pentru a efectua transporturi de animale de companie?

Noi suntem aici pentru a-ti furniza cele mai bune solutii pentru o relocare confortabila si in siguranta a animalelor tale. Suntem o companie formata din specialisti cu o experienta consistenta in acest domeniu iar portofoliul nostru de peste 8690 de clienti multumiti ne recomanda serviciile.

Avem capacitatea de a oferi transport international si national pentru caini si pisici in Anglia, Belgia, Franta, Olanda, Austria, Elvetia, Germania si Ungaria. Serviciile de transport sunt realizate cu ajutorul unor autovehicule echipate corespunzator, dotate cu aer conditionat si incalzire, astfel incat sa putem oferi animalelor de companie conditii optime. De asemenea, aceste autovehicule sunt autorizate A.N.S.V.A. si ne asiguram ca la fiecare transport respectam legislatia in vigoare. Soferii nostri au experienta si sunt pregatiti sa intampine orice situatie neprevazuta care ar putea aparea pe drum.

De ce sa ne alegi pe noi?

Preocuparea noastra principala este ca animalele de companie sa ajunga la destinatie fericiti si relaxati. Confortul este prioritar pentru noi si animalul tau nu ramane niciodata singur in timpul calatoriei. De asemenea, mentinem cu fiecare client o comunicare optima, oferind actualizari de pe drum in permanenta.

Ne imbunatatim in permanenta serviciile si ne dezvoltam in permanenta cunostintele si experienta in domeniu, astfel incat sa devenim cei mai buni de pe piata.

 

Cu drag echipa,