Transport câini și pisici în Austria

Suntem șoferi pe deplin calificați și iubitori de animale de companie, care asigură transportul pentru animale de companie câini și pisici door to door din România către Austria și din România către Austria.

Pentru animalele de companie tu reprezinti centrul universului lor. Asadar, atunci cand intervine o schimbare majora in viata ta, asa cum este o relocare in Austria, este firesc sa cauti solutii cat mai bune pentru a-ti duce animalul de companie in noua tara sa fie alaturi de tine. Noi intelegem aceasta nevoie pentru ca la randul nostru suntem iubitori de animale. Iti punem la dispozitie servicii de transport caini si pisici Austria in cele mai bune conditii.

Asiguram transport caini si pisici in Austria in conditii confortabile si sigure

Transportul este asigurat de o echipa de profesionisti foarte bine instruiti si cu experienta in domeniile pe care le reprezinta. Flota noastra de autovehicule este autorizata A.N.S.V.A si este echipata corespunzator pentru a putea asigura un transport eficient si sa nu lipseasca nimic important.

Ne axam intotdeauna pe lucrurile importante, astfel incat calatoria micului pasager sa fie confortabila si relaxanta. Asiguram pe toata durata transportului mancare si apa la discretie si ne preocupa in permanenta siguranta si confortul. Serviciile noastre sunt transparente si orientate catre client.

Aspecte pe care trebuie sa le cunosti inainte de relocare

In momentul in care se realizeaza un transport caini si pisici Austria, sunt cateva lucruri de care trebuie sa tii cont:

 • Calatoria animalului de companie este posibila doar cu pasaport international valabil
 • Conform legii, trebuie sa aiba varsta de 4 luni implinita, microcipat si vaccinat antirabic
 • Implantarea cipului trebuie sa fie realizat inainte de efectuarea vaccinului antirabic (se face cu 21 de zile inainte de data plecarii)
 • Cu 24 de ore inainte cainii si pisicile trebuie deparazitate intern si extern plus sa se efectueze un examen clinic
 • Cu 5 zile inainte avem nevoie de toate informatiile pentru a inscrie animalul de companie in Sistemul International Traces

Pe toata durata serviciilor ne asiguram ca sunt indeplinite toate conditiile necesare pentru un transport realizat in conditii optime. Cu ajutorul nostru nu vei fi surprins de birocratie si relocarea animalului de companie se va realiza foarte simplu.

BINE DE STIUT INAINTE DE A TRANSPORTA CAINELE SAU PISICA Suntem șoferi pe deplin calificați și iubitori de animale de companie, care asigură transportul pentru animale de companie câini și pisici door to door din România către Austria și din România către Austria.

 1. Nici un animal de companie, câine sau pisica, nu poate să călătorească în afară României/Austriei fără Pașaport Internațional valabil.
 2. Câinele sau pisica poate pleca din țară, conform legislației în vigoare, doar după împlinirea vârstei de 4 luni și doar după ce a fost microcipat și vaccinat antirabic.
 3. Dată implantării microcipului trebuie să fie înainte de dată vaccinării antirabice
 4. Vaccinul antirabic trebuie să fie făcut cu minim 21 de zile înainte de dată programată pentru plecare. Acesta trebuie scris cu pixul, trebuie semnat și parafat și trebuie să aibă ștampila rotundă și folia securizată
 5. În ziua plecării sau cu maxim 24 de ore înainte, câinele sau pisica, trebuie deparazitat intern și extern și trebuie supus unui examen clinic. Toate aceste date trebuie să se regăsească în Pașaportul animalului
 6. Cu 5 zile înainte de călătorie vom avea nevoie de toate aceste date pentru a putea să completăm în Sistemul Internațional Traces
 7. Va rugăm să țineți cont că, fără aceste informații, animăluțele nu pot fi transportate!