Transport câini și pisici în Belgia

Suntem șoferi pe deplin calificați și iubitori de animale de companie, care asigură transportul pentru animale de companie câini și pisici door to door către Belgia din România și din Belgia către România

Atunci cand te muti intr-o alta tara, sunt foarte multe lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere mai ales daca ai si un animal de companie. Intreg procesul este destul de complex si este nevoie de ajutor profesionist. Suntem o companie de transport animale care iti punem la dispozitie servicii de calitate premium. Realizam transportul de animale de companie cu ajutorul unei flote de autovehicule autorizate A.N.S.V.A dotate corespunzator si cu ajutorul unei echipe de specialisti  foarte bine pregatiti.

Asiguram transport caini si pisici in Belgia in cele mai bune conditii

Pe durata transportului catre Belgia, cainii si pisicile beneficiaza de grija personalului nostru si de toate conditiile optime pentru a asigura tot confortul necesar. Dialogam in mod constant cu clientii nostri si le oferim garantia ca animalele de companie au parte de tot ceea ce este mai bun.

La data calatoriei, animalele de companie trebuie sa detina un pasaport international valabil, sa aiba microcip, vaccin antirabic, sa fie deparazitat intern si extern cu 24 de ore inainte de plecare, sa fie supus unui examen clinic si sa ne furnizezi toate datele necesare pentru a putea inscrie animalul de companie in Sistemul International Traces. Vaccinul antirabic trebuie sa fie efectuat cu minim 21 de zile inaintea plecarii.

Micii calatori beneficiaza de serviciile noastre de calitate

Animalele de companie sunt atent supravegheate in timpul transportului. Fiecare animal are propria cusca securizata corespunzator, iluminata si amenajata. De asemenea, pe toata durata transportului se asigura mancare si apa suficienta, afectiune si ingrijire din partea personalului si nu numai.

Micii pasageri pe toata durata calatoriei beneficiaza de cele mai bune conditii astfel incat sa nu iti faci probleme legate de modul in care ajunge la destinatie. Asiguram servicii de transport caini si pisici Belgia de calitate premium. Rezerva chiar azi un loc pentru micul calator si organizeaza relocarea in cele mai optime conditii.

BINE DE STIUT INAINTE DE A TRANSPORTA CAINELE SAU PISICA către Belgia din România și din Belgia către România

  1. Nici un animal de companie, câine sau pisica, nu poate să călătorească în afară României/Belgiei fără Pașaport Internațional valabil.
  2. Câinele sau pisica poate pleca din țară, conform legislației în vigoare, doar după împlinirea vârstei de 4 luni și doar după ce a fost microcipat și vaccinat antirabic.
  3. Dată implantării microcipului trebuie să fie înainte de dată vaccinării antirabice
  4. Vaccinul antirabic trebuie să fie făcut cu minim 21 de zile înainte de dată programată pentru plecare. Acesta trebuie scris cu pixul, trebuie semnat și parafat și trebuie să aibă ștampila rotundă și folia securizată
  5. În ziua plecării sau cu maxim 24 de ore înainte, câinele sau pisica, trebuie deparazitat intern și extern și trebuie supus unui examen clinic. Toate aceste date trebuie să se regăsească în Pașaportul animalului
  6. Cu 5 zile înainte de călătorie vom avea nevoie de toate aceste date pentru a putea să completăm în Sistemul Internațional Traces
  7. Va rugăm să țineți cont că, fără aceste informații, animăluțele nu pot fi transportate!