Transport câini și pisici în Ungaria

Suntem șoferi pe deplin calificați și iubitori de animale de companie, care asigură transportul pentru animale de companie câini și pisici door to door către Ungaria din România și din Ungaria către România.

Cauti cea mai buna solutie pentru a reloca animalul de companie impreuna cu tine? Noi iti punem la dispozitie serviciile noastre de transport caini si pisici Ungaria, alese de peste 8690 de clienti multumiti. Asiguram toate conditiile optime pentru un transport in deplina siguranta si confort de la preluare pana la destinatie. Animalele de companie sunt livrate door to door, asadar nu vor ajunge pe maini straine, avand certitudinea ca au parte de tot ceea ce este mai bun pentru o calatorie lipsita de stres.

Alege un serviciu de transport caini si pisici in Ungaria care intelege nevoile tale

Drumul este asigurat cu ajutorul unor autovehicule autorizate A.N.S.V.A, echipate corespunzator, iluminate si in custi amenajate confortabil, potrivite pentru fiecare talie si rasa. Soferii nostri atestati se asigura pe tot parcursul drumului ca animalele de companie sunt bine si le acorda atentia cuvenita.

Animalul de companie pentru a putea parasi tara trebuie sa aiba varsta de 4 luni impliniti, sa fie vaccinat antirabic, sa aiba microcip. Inainte de calatorie, trebuie supus unui examen medical, sa fie deparazitat intern si extern. Cu 5 zile inainte de calatorie avem nevoie de toate informatiile si inscriem animalul in Sistemul International Traces.

Serviciile noastre iti asigura tot confortul necesar pentru transportul cainilor si pisicilor in Ungaria

Alegand serviciile noastre de transport animale, vei putea sa te asiguri ca fiecare etapa se desfasoara corespunzator si te poti ocupa si de lucrurile care sunt importante pentru tine. Noi ne asiguram ca sunt indeplinite toate formalitatile legale deoarece suntem intotdeauna informati despre schimbarile care ar putea interveni.

Oricat de scurta ar fi distanta din Romania pana in Ungaria confortul animalului tau de companie este foarte important. Noi le intelegem nevoile si ne straduim sa le indeplinim de fiecare data. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre, nu ezita sa ne contactezi si sa afli in timp util toate informatiile necesare. Contactandu-ne cat mai din timp vei avea posibilitatea sa organizezi relocarea eficient si fara stres.

BINE DE STIUT INAINTE DE A TRANSPORTA CAINELE SAU PISICA către Ungaria din România și din Ungaria către România.

  1. Nici un animal de companie, câine sau pisica, nu poate să călătorească în afară României/Ungariei fără Pașaport Internațional valabil.
  2. Câinele sau pisica poate pleca din țară, conform legislației în vigoare, doar după împlinirea vârstei de 4 luni și doar după ce a fost microcipat și vaccinat antirabic.
  3. Dată implantării microcipului trebuie să fie înainte de dată vaccinării antirabice
  4. Vaccinul antirabic trebuie să fie făcut cu minim 21 de zile înainte de dată programată pentru plecare. Acesta trebuie scris cu pixul, trebuie semnat și parafat și trebuie să aibă ștampila rotundă și folia securizată
  5. În ziua plecării sau cu maxim 24 de ore înainte, câinele sau pisica, trebuie deparazitat intern și extern și trebuie supus unui examen clinic. Toate aceste date trebuie să se regăsească în Pașaportul animalului
  6. Cu 5 zile înainte de călătorie vom avea nevoie de toate aceste date pentru a putea să completăm în Sistemul Internațional Traces
  7. Va rugăm să țineți cont că, fără aceste informații, animăluțele nu pot fi transportate!