Transport câini și pisici în Germania

Suntem șoferi pe deplin calificați și iubitori de animale de companie, care asigură transportul pentru animale de companie câini și pisici door to door către Germania din România și din Germania către România.

Foarte multe persoane calatoresc zi de zi cu animalele de companie in diverse tari. Dar ce te faci atunci cand nu ai o masina personala si nu gasesti o companie de transport public care sa aiba conditii bune pentru el? Este simplu. Apeleaza la serviciile noastre de transport caini si pisici Germania si vei avea garantia unor servicii ireprosabile si de calitate.

Asigura conditii de calatorie optime apeland la serviciile noastre de transport animale de companie in Germania

In permanenta ne asiguram ca sunt indeplinite toate conditiile de calatorie a animalului de companie si ajung fara stres la destinatie. La randul nostru suntem iubitori de animale si intelegem ce inseamna sa iti doresti sa ii fie cat mai bine. Afacerea noastra este una construita din pasiune si ne-am construit experienta de-a lungul timpului astfel incat sa putem oferi cele mai ireprosabile servicii. Ne dorim ca experienta ta si a animalului tau de companie sa fie cat mai placuta, tocmai de aceea ne imbunatatim in mod constant serviciile.

Transportul este asigurat cu ajutorul unor autovehicule echipate corespunzator si autorizate A.N.S.V.A si de soferi atestati cu experienta in domeniu, care conduc prudent si legal. Pentru noi siguranta este foarte importanta si stim cum sa intervenim indiferent de situatie.

Pregatiri necesare pentru transport caini si pisici Germania

Pentru ca transportul animalutelor sa se realizeze in cele mai bune conditii si conform specificatiilor legislatiei in vigoare, pentru a putea calatori trebuie sa aiba implinita varsta de 4 luni. De asemenea, trebuie sa fie vaccinat antirabic, microcipat, sa fie supus unui examen clinic, sa fie deparazitat intern si extern pentru a putea asigura sanatatea animalului tau de companie pe parcursul drumului.

Ne informam in permanenta si suntem la curent cu toate schimbarile legislative astfel incat sa putem indeplini toate formalitatile necesare cu succes. Pe drum, ne asiguram ca animalutele tale sunt fericite, fara stres si ca ajung la usa ta cat mai vioi.

BINE DE STIUT INAINTE DE A TRANSPORTA CAINELE SAU PISICA către Germania din România și din Germania către România.

  1. Nici un animal de companie, câine sau pisica, nu poate să călătorească în afară României/Germaniei fără Pașaport Internațional valabil.
  2. Câinele sau pisica poate pleca din țară, conform legislației în vigoare, doar după împlinirea vârstei de 4 luni și doar după ce a fost microcipat și vaccinat antirabic.
  3. Dată implantării microcipului trebuie să fie înainte de dată vaccinării antirabice
  4. Vaccinul antirabic trebuie să fie făcut cu minim 21 de zile înainte de dată programată pentru plecare. Acesta trebuie scris cu pixul, trebuie semnat și parafat și trebuie să aibă ștampila rotundă și folia securizată
  5. În ziua plecării sau cu maxim 24 de ore înainte, câinele sau pisica, trebuie deparazitat intern și extern și trebuie supus unui examen clinic. Toate aceste date trebuie să se regăsească în Pașaportul animalului
  6. Cu 5 zile înainte de călătorie vom avea nevoie de toate aceste date pentru a putea să completăm în Sistemul Internațional Traces
  7. Va rugăm să țineți cont că, fără aceste informații, animăluțele nu pot fi transportate!