Transport câini și pisici în Franța

Suntem șoferi pe deplin calificați și iubitori de animale de companie, care asigură transportul pentru animale de companie câini și pisici door to door către Franța din România și din Franța către România.

Sunt atat de multe detalii atunci cand vine vorba despre relocarea animalului tau de companie intr-o alta tara impreuna cu tine. Noi suntem aici pentru tine si ne ocupam de toate formalitatile si asiguram servicii de transport caini si pisici Franta de calitate.

Transport in cele mai bune conditii pentru caini si pisici in Franta

Conditiile noastre de transport sunt competitive la nivelul pietei deoarece ne asiguram la fiecare pas ca animalele de companie sunt relaxate si fericite cand ajung la destinatie. Drumul este parcurs cu autovehicule echipate corespunzator, autorizate A.N.S.V.A. care sunt conduse de soferi atestati, cu experienta in domeniu. Animalele de companie au parte de cele mai bune conditii: custile sunt generoase ca dimensiuni, spatiul iluminat, confort, mancare si apa in permanenta.

Animalele de companie trebuie sa detina un pasaport international valabil, sa aiba microcip, vaccin antirabic, sa fie deparazitat intern si extern cu 24 de ore inainte de plecare, sa fie supus unui examen clinic si sa ne furnizezi toate datele necesare pentru a putea inscrie animalul de companie in Sistemul International Traces. Vaccinul antirabic trebuie sa fie efectuat cu minim 21 de zile inaintea plecarii.

O mutare in conditii excelente si fara stres

Mutartea nu trebuie sa fie stresanta si sa te gandesti daca pisica sau cainele tau sunt bine. Apeland la noi, te vei putea asigura beneficiaza de atentie si de conditii bune. Livram animale de companie door to door, astfel incat intreg procesul sa fie cat mai confortabil si lipsit de orice grija. Pe tot parcursul transportului mentinem comunicarea activa pentru a avea informatii despre calatorie tot timpul.

Alege serviciile noastre de transport caini si pisici Franta cu incredere si vei avea parte de toate conditiile optime pentru animalutul tau. Peste 8690 de clienti care ne-au ales ne recomanda pentru serviciile pe care le oferim si ne asiguram de fiecare data ca fiecare persoana este multumita.

BINE DE STIUT INAINTE DE A TRANSPORTA CAINELE SAU PISICA către Franța din România și din Franța către România.

  1. Nici un animal de companie, câine sau pisica, nu poate să călătorească în afară României/Franța fără Pașaport Internațional valabil.
  2. Câinele sau pisica poate pleca din țară, conform legislației în vigoare, doar după împlinirea vârstei de 4 luni și doar după ce a fost microcipat și vaccinat antirabic.
  3. Dată implantării microcipului trebuie să fie înainte de dată vaccinării antirabice
  4. Vaccinul antirabic trebuie să fie făcut cu minim 21 de zile înainte de dată programată pentru plecare. Acesta trebuie scris cu pixul, trebuie semnat și parafat și trebuie să aibă ștampila rotundă și folia securizată
  5. În ziua plecării sau cu maxim 24 de ore înainte, câinele sau pisica, trebuie deparazitat intern și extern și trebuie supus unui examen clinic. Toate aceste date trebuie să se regăsească în Pașaportul animalului
  6. Cu 5 zile înainte de călătorie vom avea nevoie de toate aceste date pentru a putea să completăm în Sistemul Internațional Traces
  7. Va rugăm să țineți cont că, fără aceste informații, animăluțele nu pot fi transportate!