Transport international rutier al animalelor vii ( caini si pisici ) in calatorii de lunga durata pentru urmatoarele tari : Anglia, Germania, Franta, Ungaria, Elvetia, Olanda, Austria, Belgia.

+4 0727.326.067

MENTIUNE: NU EFECTUAM TRANSPORT DE CAINI SI PISICI PE TERITORIUL ROMANIEI DOAR INTERNATIONAL !

Transport international caini

Efectuam transportul din Romania in Franta si din Franta in Romania, pentru catei si pisici in cele mai bune conditii.

Transportul in Franta poate avea urmatoarele destinatii : METZ, REIMS, PARIS, AMIENS.

Firma noastra detine masini autorizate, special modificate pentru transportul animalelor pe distante lungi.

Personalul nostru este specializat in transportul animalelor, astfel incat transportul sa decurga in conditii de maxima siguranta.

Animalele vor fi hranite si adapate la fiecare 3-4 ore de catre personalul nostru.

Cum se procedeaza pentru a transporta un caine in Franta ?

In cele ce urmeaza va vom descrie pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a va transporta catelul sau pisica din Romania in Franta.

Rezervarea

In primul rand trebuie sa completati formularul de rezervare .Va rugam sa-l completati cu foarte mare atentie si sa ne furnizati datele corecte.
Nici un animal nu poate parasi teritoriul tarii fara pasaport.
Daca aveti mai multe animale va trebui sa completati cate un formular pentru fiecare.

Tag-uri : transport caini, transport catei, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini franta, transport caini franta, transport caini franta, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini austria, transport caini ungaria, transport caini elevetia, transport pisici franta, transport pisici franta, transport pisici elvetia, transport pisici franta, transport pisici belgia, transport pisici austria, transport pisici franta.

Nici un animal de companie, caine sau pisica, nu poate sa calatoreasca in afara Romaniei fara Pasaport International valabil.

Cainele sau pisica poate pleca din tara, conform legislatiei in vigoare, doar dupa implinirea varstei de 4 luni si doar dupa ce a fost microcipat si vaccinat antirabic.

Data implantarii microcipului trebuie sa fie inainte de data vaccinarii antirabice

Vaccinul antirabic trebuie sa fie facut cu minim 21 de zile inainte de data programata pentru plecare. Acesta trebuie scris cu pixul, trebuie semnat si parafat si trebuie sa aiba stampila rotunda si folia securizata

In ziua plecarii sau cu maxim 24 de ore inainte, cainele sau pisica, trebuie deparazitat intern si extern si trebuie supus unui examen clinic. Toate aceste date trebuie sa se regaseasca in Pasaportul animalului

Cu 5 zile inainte de calatorie vom avea nevoie de toate aceste date pentru a putea sa completam in Sistemul International Traces

Va rugam sa tineti cont ca, fara aceste informatii, animalutele nu pot fi transportate!

Transport caini si pisici

Pasul 1

Completare formular transport (click aici)

Transport caini si pisici

Pasul 2

Oferim asistență pentru a asigura corectitudinea documentelor (click aici) apoi preluam animalele de companie și devenim prietenii lor.

Transport caini si pisici

Pasul 3

Vehiculul nostru asigură maxima siguranță și confort pe tot parcursul călătoriei (click galerie).

Transport caini si pisici

Pasul 4

Lăsam animalele de companie la destinația dorită : Austria, Germania, Elvetia, Olanda, Belgia, Anglia. Door-to-door.

space